Sensitiv eller clairvoyant

Rigtig mange mennesker er meget sensitive, og mange spørger mig, om de så er clairvoyante.

Og nej, man er ikke nødvendigvis clairvoyant, fordi man er sensitiv. Sensitivitet og clairvoyance er ikke det samme, men det kan hænge sammen.

Sensitivitet er en træning i/en evne til at opfange andres tilstand her og nu. Det er et forsvarsværn, der minder om et dyrs instinkter. Ofte bunder sensitivitet i en barndom, hvor man ”har været nødt til” at være på forkant af begivenhederne, være forberedt på, hvordan situationen og stemningen var i hjemmet, så man har kunnet gebærde sig i det og dermed forebygge ubehagelige episoder, med sin egen gøren. Man har trænet det at kunne mærke, hvordan andre har det, hvad de evt. kan finde på mm.

Du kan høre mere om, hvad jeg oplever, sensitivitet er og få øvelser til at lære at håndtere din sensitivitet i tre videoer om emnet på min YouTube kanal. Du kan se videoerne ved at klikke her.

Clairvoyance er evnen til ikke blot at kunne mærke, hvordan personen har det lige nu, men også at kunne registrere årsagen til det, at kunne se dybt i personen og finde den reelle årsag til, hvornår, hvorfor og hvordan personens handle-, følelses- og tankemønstre er opstået. Og derudover er clairvoyance naturligvis også evnen til at kunne se ind i personens nutid, fortid og fremtid, kontakt med afdøde og andre åndelige væsener og meget mere.

For at kunne arbejde som professionel clairvoyant er det derfor vigtigt, at man lærer at håndtere sin sensitivitet, at kunne sætte den til side, da vores egne følelser og tanker altid er indblandet i vores sensitivitet. Og de (vores egne følelser og tanker) har intet at gøre, ingen relevans, når vi arbejder som clairvoyant, for under en clairvoyance skal den clairvoyante være en ren kanal, for det vi registrerer/får at vide om og til klienten.

En clairvoyant er ”blot” en megafon, en tolk, der ordret skal videregive det registrerede til klienten uden indblanding af sig selv, sine egne følelser, tanker og meninger – og det kræver træning 🙂

Det er blandt andet ovenstående, der er årsag til, at man har brug for en grundig uddannelse til professionel clairvoyant, og vejen derhen går gennem dyb personlig udvikling, meditationspraksis mm. og naturligvis træning, træning og træning.

I en video på min YouTube kanal uddyber jeg, hvad jeg mener, der skal til for at kunne arbejde som professionel clairvoyant, hvad uddannelsen på Clairvoyancevejleder Skolen indeholder og ikke mindst hvorfor. Du kan se videoen ved at klikke her

Recommended Posts