Bliv professionel clairvoyant

Uddan dig på en af Danmarks mest seriøse Clairvoyanceskoler

Nyt Basismodul starter 19. sept. 2024

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

BLIV UDDANNET PROFESSIONEL CLAIRVOYANT 

Uddannelsens opbygning

Du starter med et Basismodul

Uddannelserne til Clairvoyant vejleder og Proceshealer på Spirituelt Uddannelsescenter starter med et Basismodul, hvor du får træning i forskellige teknikker indenfor såvel clairvoyance og healing, træning i meditation og kontakt til den åndelige verden.

Du kommer igennem en personlig udvikling, undervises i teorien bag clairvoyance og healing (den åndelige verden, menneskets energimæssige opbygning mm.), og du får kendskab til psykologi, kommunikation og etik mm.

Basismodulet er for alle, uanset om du ønsker at uddanne dig videre til clairvoyant eller healer, eller du blot ønsker mere viden, personlig udvikling og erfaring med hhv. clairvoyance og healing, når blot du opfylder optagelseskravene til clairvoyant og optagelseskravene til proceshealer.

Du vælger retning

Efter Basismodulet vælger du, om du vil uddanne dig til clairvoyant eller healer på henholdsvis Proceshealer linjen eller Clairvoyancevejleder linjen.

Kom direkte ind på 1-årigt Clairvoyance modul

Hvis du er healer, terapeut, behandler eller lign. og ønsker at uddanne dig til professionel clairvoyant, kan du ansøge om komme direkte ind på  Clairvoyancevejleder linjen, uden at skulle deltage i basismodulet.

Hvis du godkendes til dette, skal du deltage i et kursus i de teknikker, der er undervist i på Basismodulet.

Uddannelsen til Clairvoyant vejleder varer      1 ½ år – fordelt på to moduler.
Basismodul: 150 timers undervisning på 6 måneder.

Herefter vælger du enten:

  1. Clairvoyance modul 230 timers undervisning på 12 måneder + 65 timers klienttræning + 12 timers gruppesupervision + 3 timers individuel supervision efter endt uddannelse.
  2. Proceshealer modul: 230 timers undervisning på 12 måneder + 65 timers klienttræning + 12 timers gruppesupervision + 3 timers individuel supervision efter endt uddannelse

I alt 460 timer 

NYT BASISMODUL STARTER

KØBENHAVN fredag den 27. oktober 2023
Se alle datoerne for holdstart i København

Næste Clairvoyance modul starter den 6. juni 2024

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Lær dig selv at kende

- så du kan hjælpe dine klienter

Clairvoyancevejleder Skolens formål er at uddanne kompetente clairvoyante vejledere, der bl.a. via uddannelsen har gennemgået en dyb personlig udvikling, således at de er i stand at skelne mellem egne problematikker og klientens. For på den måde at være i stand til at hjælpe klienten med at komme videre i sit liv – på klientens måde. Og således at den studerende bliver så ren og stærk en kanal som muligt

Skolen lægger vægt på udviklingsdelen i den clairvoyante vejledning, dvs. at den skal være konkret og fremadrettet, så klienten får brugbare redskaber til at arbejde med sig selv.

Et solidt teoretisk fundament

Det er i øvrigt vigtigt for Clairvoyancevejleder skolen, at de færdigt uddannede clairvoyante fra skolen har en stor teoretisk viden om, hvad der ligger bag clairvoyance såsom viden om energier, den åndelige verden, menneskets opbygning mm. Samt at den clairvoyante er i stand til at kommunikere med klienterne samt rumme og respektere klienternes følelser, sind og i det hele taget den store mangfoldighed, der findes af os mennesker.

Tove er en rigtig dygtig lærer - hun ved, hvad hun gør!
I forbindelse med min personlige udvikling, har Tove været en fantastisk guide og igangsætter, og da hendes undervisning også er baseret på at man lærer af hinandens erfaringer, - er det dobbelt op på udviklings-kontoen 😉 !! Tusind tak for et helt fantastisk uddannelsesforløb.
Maria Winther
Clairvoyant
Undervisningstimer
0

Clairvoyancevejleder Skolen er den skole i Danmark med flest undervisningstimer.
(460 timer).

Min. 60 prøveklienter
0

Clairvoyancevejleder Skolen er den skole med det største krav til prøveklienter derhjemme.
(min. 65 stk.).

Supervisionstimer
0

Du får 4 x gruppesupervision og 3 individuelle super-visionssessioner efter din uddannelse er afsluttet.
(15 timer)

Obligatorisk speciale
0

På modul 2 laver du et speciale, så du også bliver specialiseret i et andet område indenfor clairvoyance.

Er du klar til at udvikle dine evner?

Hør Tove Lucka fortælle om uddannelsen
I dette interview kan du høre om hvad clairvoyance er og om uddannelsen på Clairvoyancevejleder Skolen.

En seriøs uddannelse med plads til både grin og gråd
Hvis du vil have en tage en seriøs uddannelse til clairvoyant vejleder, hvor teori og praksis går hånd i hånd, hvor der er plads til både grin og gråd, hvor der bliver fokuseret på din personlige udvikling, og hvor du efter endt uddannelse har alle værktøjerne til at arbejde som professionel clairvoyant, er Clairvoyancevejleder Skolen den helt rigtige skole for dig.

Tove er en super dygtig underviser, sjov, grundig og til tider skrap. Der stilles krav om, at man skal yde sit bedste, og det har jeg været rigtig glad for. Selvom det også til tider er hårdt, er det bestemt sliddet værd. Uddannelsen har givet mig et solidt fundament til at arbejde professionelt som clairvoyant og har i høj grad medvirket til, at jeg i dag har alle værktøjerne til at kunne leve af at arbejde som clairvoyant vejleder. Så tak for en fantastisk uddannelse, det er alle pengene værd.
Jasper Søgård
Clairvoyant
Tove er en rigtig dygtig lærer - hun ved, hvad hun gør!
Mit forløb på Clairvoyancevejleder Skolen var et af de mest givende og inspirerende forløb jeg nogensinde har prøvet. Det tvinger én til udvikling, både fagligt og ikke mindst personligt. Derudover møder man mange spændende mennesker og udfordringer og får gode kammerater. Undervisning og træninger var inspirerende, udviklende og utroligt spændende. Uddannelsen, og ikke mindst Tove, gav mig et kæmpe skub fremad med min personlige selvudvikling, noget jeg ikke ville have været foruden.

Så udover at lære om clairvoyance, det spirituelle, og det at arbejde med andre mennesker, så flytter man sig SÅ MEGET som menneske, når man tager Clairvoyancevejleder Uddannelsen - og det var meget bedre end noget psykolog-, coach-, mentor- eller andet udviklingsforløb jeg nogensinde har prøvet.
Helene Larsen
Clairvoyant

Ansøg om optagelse på uddannelsen

Forudsætninger for at blive optaget på uddannelsen

Hvis du opfylder dette og har lyst til at deltage på uddannelsen, skal du udfylde ansøgningsskemaet her:

EFTER DU HAR SENDT ANSØGNINGEN

Efter din ansøgning er modtaget, og hvis optagelseskravene er opfyldt, vil du blive indkaldt til en optagelsessamtale.  

Tove Lucka vil under samtalen kigge clairvoyant på potentialet i dine evner, og om du er klar til at arbejde med evnerne. Derudover kan du høre om uddannelsen, hvad du kan forvente dig, og hvad der forventes af dig.

Samtalen varer ca. 30 minutter.

Samtalen er kun for dig, der har et reelt ønske om at deltage på uddannelsen. Hvis du gerne vil have en personlig clairvoyance og et tjek af dine evner, kan du booke en tid hos mig her.

Pris, praktik & varighed

Din investering

Basismodul:                Kr. 22.500,-
Clairvoyance modul:  Kr. 32.500,-

På begge moduler er prisen inklusive frugt, sødt, kaffe og te.

Betalingen kan afdrages mod gebyr.

Underviser & Uddannelsessted

Underviser: Clairvoyant gennem 30 år Tove Lucka
Sted:              Center – Indre Respons, Købmagergade 55,
                        1150 København K

Bemærk        Du kan deltage online ved aftenundervisningen.
                        Det er muligt at overnatte ved weekend undervisningen,
                        hvis du kommer langvejs fra.

Tove vejledte mig, støttede mig, skubbede mig kærligt hele vejen
Uanset om det har været op eller ned ad bakke, har Tove vejledt mig, støttet mig, skubbet mig kærligt, og dermed har JEG udviklet mig. Jeg ser tilbage på dette forløb, som noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, og til fremtidige kursister på Clairvoyancevejleder Skolen vil jeg sige: GLÆD JER - DET ER EN FANTASTISK REJSE.
Jette Nyvang
Clairvoyant
Jeg fik ikke altid det jeg ville have, men jeg fik det, jeg havde brug for.
Uddannelsen har udover en dyb forandrende personlig udvikling, givet mig masser af praktisk erfaring med klienter, brugbar teoretisk viden, konkrete redskaber og en klar metodik. Tove er så dygtig på mange planer. Det jeg har lært bruger jeg til stadighed i mit liv og ikke mindst i mit virke som clairvoyant.
Chila Yunai
Clairvoyant

Bliv uddannet til professionel clairvoyant

- og bliv en del af et stærkt spirituelt fællesskab

Har du spørgsmål til uddannelsen, eller er
dui tvivl om det er noget for dig. Så kontakt mig på telefon 35 14 35 12 eller skriv
til mail@tove-lucka.dk