træk englekort

Og få hjælp og guidance fra dine engle og åndelige vejledere.

Vælg mellem at trække:

–  1 kort til at hjælpe dig med din situation.

– 3 kort med hjælp fra og i fortid, nutid og fremtid:
Hvad du kan lære af fortiden.
Hvad du skal have fokus på nu.
Hvad der kan hjælpe dig i fremtiden.

TRÆK ENGLEKORT

ENGLE HJÆLP

3 minutter

5 minutter

DIVINE GUIDANCE

8 min. til at læse.

20 min. til at læse.

Du får x-antal minutter til at trække og læse de kort, du trækker.

SÅDAN VÆLGER DU DET SÆT KORT,
DER PASSER BEDST TIL DIN UDFORDRING

Engle hjælp

Brug Engle Hjælp kortene, når du ønsker konkret hjælp til din udfordring, din situation, dit spørgsmål eller din beslutning.og til spørgsmål der er mere åbne.

Som fx:

– ”Skal jeg sige ja til …?”
– ”Hvad skal jeg gøre i forhold til …?”
– ”Er det godt for mig, at …?”
– ”Hvad skal jeg være opmærksom på i dag?”

Engle Hjælp kortene kan hjælpe dig med det hurtige og konkrete svar på din udfordring, din situation, dit spørgsmål eller din beslutning.

På hvert kort er 3 sætninger. Start med den, der først tiltrækker sig din opmærksomhed og fortsæt dernæst med at læse budskaberne en for en i urets retning.

Læs mere om Engle Hjælp kortene og de måder, du kan bruge dem på.

Divine Guidance

Brug Divine Guidance kortene, når du ønsker hjælp til de mere åbne spørgsmål i livet og hjælp til din selvudvikling.

Som fx:

– Hvad sker der lige nu i mit liv?
– Hvad skal jeg have fokus på lige nu?
– Hvad er godt for mig at vide lige nu?
– Hvordan kommer jeg bedst igennem det, der sker i mit liv lige nu?

Divine Guidance kortene kan hjælpe dig på forskellige måder, alt efter hvor dybt du ønsker at gå i dig selv, da de udover kanaliserede budskaber indeholder øvelser og råd til, hvad du kan gøre.

Du får også hjælp til at skabe balance
i dine chakraer

Hvert kort refererer tillige til et chakra. Derfor kan du også ved hvert kort vælge at læse om det tilhørende chakra og få øvelser til at skabe balance i det.

Læs mere om Divine Guidance kortene og de måder, du kan bruge dem på.

TRÆK DIT KORT ONLINE NU

ENGLE HJÆLP

3 minutter

5 minutter

DIVINE GUIDANCE

8 min. til at læse.

15 min. til at læse.

Du får x-antal minutter til at trække og læse de kort, du trækker.

DU KAN OGSÅ KØBE DE FYSISKE KORT

Og have kortene i hænderne, når du blander og trækker dem.

ANMELDELSE FRA CLAIRVOYANT FORENINGEN

Der ligger de på mit bord, kortene, med deres undselige udseende prydet med guldskriften – ”Divine Guidance”. Jeg går omkring dem og fornemmer, at når jeg endelig sætter mig og åbner æsken, vil en ny udviklingsproces skubbes i gang. Orker jeg det? Har jeg tid til det lige nu? En del af mig siger ”nej”, men samtidigt dybt i mit indre lyder et gjaldende højt ”JA”. Heldigvis får dette gjaldende ”JA” overtaget og jeg åbner æsken, blander kortene og læser den korte instruktion, der medfølger i den lille men værdifulde bog. Så er jeg klar!

Kontant kommer svaret på mit spørgsmål. Det overrumpler mig i øjeblikket, fordi svaret adskiller sig markant fra mange andre af de kort, jeg har haft i hænderne. Heldigvis foldes det kontante budskab ud og følges op med vejledning, der emmer af kærlighed. Præcis som sad jeg til en clairvoyant session hos Tove. Det gør jeg ikke, jeg sidder i mit hjem og lader mig røre af budskab og vejledning. Det giver mening! Selvfølgelig må jeg se på det, kortet viser mig. Selvfølgeligt må jeg fordybe mig og løfte det op, som trænger til at blive set og forstået. Det gør jeg, alt imens jeg føler mig omringet af en uendelig kærlighed, der løfter processen og gør det meget letter at erkende, forstå, give slip og åbne mig for, hvad forandringen bringer med sig. Det er en smuk proces, der glæder mit hjerte.

Jeg har brugt kortene gennem flere måneder, og jeg glæder mig over de positive forandringer, budskaberne og vejledningen har sat i gang. Jeg er glad for, jeg lyttede til mit indres gjaldende ”JA”, den dag, jeg tog kortene i brug. Det har været, og er stadig, en glædelig rejse og for hver gang jeg trækker et kort, kommer jeg nærmere mig selv. Der er dage, hvor jeg ubemærket har ladet mig smitte af andres stemninger og glemt at komme tilbage og imig selv. Der er dage, hvor jeg trænger til at skub fremad og dage, hvor jeg har brug for trøst, i alle situationerne har jeg haft stor gavn af Divine Guidance kortene.

Kortenes budskaber og kærlige vejledning samt den opløftende energi, jeg oplever omkring mig, når jeg sidder med et kort og tager ordene ind, har været en gave hver gang. Kortenes smukke farver, der responderer med chakra centrene i kroppen, er en genial vejviser til, hvor og hvordan de enkelte centrer kan hjælpes i balance igen.

I bund og grund handler det jo om at genfinde kontakten til sit indre Lys, det kender jeg så udmærket fra mit eget arbejde som psykoterapeut og clairvoyant vejleder. Jeg ved også, at i en travl hverdag kan man risikere gradvist, at komme væk fra sin kerne af lys eller man kan komme til at lade andres lys være mere betydningsfuldt end ens eget. Det gælder for alle, der arbejder med mennesker – vi bliver berørt af andres stemninger, følelser, tanker og energier. Her har Divine Guidance hjulpet mig tilbage på sporet og således løftet mig bevidsthedsmæssigt, hvilket har udvidet min forbindelsen mellem himmel og jord, således at mit indre Lys eller den jeg er, har fået endnu bedre plads i mig og i min krop.

Jeg kan varmt anbefale Divine Guidance kortene, som Tove Lucka så smukt har kanaliseret og på den måde givet fysisk form. Tak Tove Lucka, jeg er glad for, jeg åbnede æsken med kort, deres budskaber rører mig dybt.

Birgit Boye Friis
Formand for Clairvoyant foreningen, clairvoyant rådgiver og psykoterapeut