Skip to content

Tove Lucka

Clairvoyant vejleder, healer, underviser og ildsjæl

Tove Lucka er en af Danmarks mest erfarne clairvoyante, healere samt undervisere i spirituelle emner og meditation med sine mere end 30 år i branchen.

Tove har siden 1992 arbejdet med clairvoyance, healing, coaching og terapi, samt undervist i meditation, spirituelle emner og psykiske evner – og gennem årene deltaget i flere TV-udsendelser med sine evner. Tove har hver uge rådgivet og inspireret læserne af ugebladet Søndag, hvor hun har haft en brevkasse i mere end 9 år.

Tove Lucka

Clairvoyant vejleder, healer, underviser og ildsjæl

Tove Lucka er en af Danmarks mest erfarne clairvoyante, healere samt undervisere i spirituelle emner og meditation med sine mere end 27 år i branchen.

Tove har siden 1992 arbejdet med clairvoyance, healing, coaching og terapi, samt undervist i meditation, spirituelle emner og psykiske evner – og gennem årene deltaget i flere TV-udsendelser med sine evner. Siden 2010 har hun hver uge rådgivet og inspireret læserne af ugebladet Søndag, hvor hun er brevkasseredaktør på en spirituel brevkasse.

Ejer af Spirituelt Uddannelsescenter

Derudover ejer og driver Tove Clairvoyancevejleder Skolen, der uddanner professionelle clairvoyante.

På skolens 10 års fødselsdag i 2019, udvidede Tove Clairvoyancevejleder Skolen til Spirituelt Uddannelsescenter, der tilbyder uddannelser til både clairvoyant og healer på hhv. Clairvoyancevejleder Skolen og Skolen for Proceshealing samt videreuddannelser for clairvoyante og healere. 

Toves erfaring og virke

Igennem årene har Tove tillige kanaliseret bøger, kort, clairvoyante teknikker og metoder og healingsteknikker mm.

For Tove er clairvoyance, healing og i det hele taget den åndelige verden og det spirituelle en helt naturlig del af livet. Derfor er hendes tilgang til emnerne naturligt meget jordnært.

Hendes sessioner, undervisning, bøger mm. bærer da også tydeligt præg af denne tilgang. Det er vigtigt for Tove, at hendes klienter får erkendelser og redskaber med sig til at arbejde videre med sig selv, hen mod et lettere liv – uanset hvilken session klienten har fået. Det samme gør sig gældende i al hendes undervisning og formidling, deltagerne får noget med hjem, de kan bruge helt konkret i deres liv.

Tove Lucka brænder i det hele taget for at dele ud af og hjælpe andre til et lettere liv med sine mere end 29 års erfaring. Derfor laver hun også videoer, podcasts, indlæg mm. på forskellige platforme, hvor man gratis kan modtage hjælp og inspiration til et lettere liv, få viden om spirituelle emner, guidede meditationer og meget mere.

Få gratis inspiration, forudsigelser og hjælp

Min blog

Mit nyhedsbrev

Facebook

YouTube

Instagram

Soundcloud

Spotify

'Den lille blå' om Tove

Tove har:

Tove har tidligere været medhjælpende redaktør på det alternative tidsskrift ”Nyt Aspekt” og redaktør på samleværket ”SJÆL KROP ÅND” hos Bonnier Publications. Oprindeligt er Tove folkeskolelærer.

ENGLEKORT ONLINE
PRØV GRATIS
og ...
  • Få hjælp til en udfordring.
  • Få hjælp til din selvudvikling. 
  • Få hjælp til at komme videre.
  • Få hjælp til hvad der er i fokus for dig nu.
  • Og meget mere…