Skip to content

Erfaringer & udtalelser

Scroll ned og se udtalelser fra tidligere klienter og kursister, som jeg har hjulpet:

Udtalelser fra Clairvoyance, Divine Guidance, Healing og terapi

Jeg følte mig meget “genkendt”

Vi kendte jo ikke hinanden overhovedet forud for første konsultation. Jeg opsøgte en clairvoyant, fordi jeg var et sted, hvor det strittede i alle retninger. Og jeg syntes, jeg kunne bruge noget guidning eller info/klarhed omkring min situation. Telefonclairvoyancen tiltalte mig, fordi jeg ikke skulle rejse efter det (ingen transportudgifter), og fordi jeg kunne få et kvarter, ½ time, eller hvor meget jeg nu gerne ville have.

Jeg var meget overrasket over karakteristikken af mig og min situation og også imponeret, det var jo en telefonclairvoyance. Jeg følte mig meget “genkendt”. Hvilket er min rettesnor i det her univers. Der skal komme nogle ting, som rammer rigtig meget rigtigt, ellers vil det jo kunne passe på hvem som helst.

Når jeg genlæser mine notater (og det er lang tid siden, jeg gjorde det sidst), er der nogle rettesnore, hvor jeg tænker; nå ja, det er rigtigt, og det burde jeg i højere grad gøre eller gøre noget ved. Eller hvorfor gør jeg det også så svært for mig selv?

Til sidst i konsultationerne har jeg så kunnet stille spørgsmål, det tror jeg ikke jeg gjorde så meget første gang, var nok lidt overvældet. Til gengæld tænkte jeg meget over det bagefter, hvorfor jeg jo også vendte tilbage. Ved sidste konsultation bar det hen imod, at nu var der vist ikke mere, vi kunne hente ud af det. Det tiltaler mig også og øger troværdigheden, at man igen slipper sine klienter.

En alt i alt positiv oplevelse for mig, som jeg godt ville kunne finde på at prøve igen.

Dorte
Lægesekretær, 51 år
Behandlingsforløbet var meget omsorgsfuldt i en rolig, tryg og meget kærlig atmosfære

For år tilbage var jeg under et voldsomt arbejdspres. Samtidig med en skilsmisse og en retssag mod en samarbejdspartner, var jeg tæt på et sammenbrud. Jeg var modløs og deprimeret, samtidig med at jeg var stresset og havde svært ved at finde ro. Kort og godt var jeg ikke i balance og havde fokus på at gøre alle andre mennesker end mig selv tilpas. Da skilsmissen fra min kone nærmede sig, vidste jeg, at noget måtte gøres, hvis ikke jeg skulle ende et helt galt sted. Jeg kontaktede Tove Lucka (tidl. Kofoed), som jeg var blevet anbefalet af en anden behandler.

Selve behandlingsforløbet strakte sig over en periode, som samlet var på 3 måneder. Selve behandlingsforløbet var meget omsorgsfuldt i en rolig, tryg og meget kærlig atmosfære. Jeg fik nogle redskaber til at finde ind i mig selv og finde roen – redskaber som jeg i dag stadig tager frem, hvis dagene foregiver at blive for stresset.

Behandlingen og de redskaber, jeg har fået, har helt sikkert gjort mig til et mere harmonisk menneske, som har lært at sætte grænser overfor andre. Jeg er har fundet en ro og fred, som gør, at jeg er mere nærværende og til stede i de ting, jeg gør – både på arbejde og i min familie.

M
Konsulent og igen familiefar, 47 år
Jeg fik jeg mere styr på mit indre kaos

Jeg følte mig usikker i mit parforhold, jeg havde svært ved at holde fast i mig selv og stole på min intuition. Jeg valgte at gå i terapi hos Tove, da hun bl.a. bruger meditation som redskab. Jeg havde simpelthen brug for at blive bedre til at mærke mig selv.

Det var godt at få en rutine med daglige meditationer, det hjalp mig, så jeg mærkede større ro. I samtalerne med Tove fik jeg mere styr på mit indre kaos. Tove er også en god og dygtig healer, det var en ekstra bonus også at få en afslappende healing.

Jeg vender ofte tilbage til meditationerne hvis jeg mærker noget uro og har brug for at komme tilbage til mig selv.

Aase Helle Madsen
59 år
Du ramte plet på det hele - tak for den ro og afklarethed clairvoyancen gav
Tusind, tusind tak for din Clairvoyance Session i sidste måned.

Du ramte plet på det hele, og det har givet mig en kæmpe ro, og afklarethed omkring mit liv i øjeblikket. 
 
Jeg kan hilse og sige, at din første “forudsigelse” angående en flytning i oktober allerede er blevet en realitet 🙂
 
Du er simpelthen så dygtig til det, du laver, og man føler sig så utroligt tryg i dine hænder. 
Kærligst Camilla Vittrup
En kærlig tanke og tak for et livsændrende healingsforløb

Jeg påbegyndte et healingsforløb i august 2020. Jeg afsluttede det ved juletid. Jeg kom fordi jeg havde ondt i knæene, en heftig astma og var noget livstræt.

Jeg vil blot sende dig en kærlig tanke, for det har været et livsændrende forløb for mig.

Her i juli 2021 har jeg sjældent ondt i knæene, mit humør er godt og jeg har virkelig fået nogle gode redskaber til at tackle mit liv på. Grunden til, at jeg skriver netop i dag, er fordi, da jeg var til lægen i dag, fortalte jeg, at min astma var forsvundet fra den ene dag til den anden omkring juletid. Jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet. I min bevidsthed er min astma ikke eksisterende og derfor har jeg taget minimalt med medicin. Astmaen forsvandt fra den ene dag til den anden og den er ikke kommet igen. Sygeplejerske og læge så lidt skeptisk på mig efter det udsagn. De tog en lungefunktions test TRE gange, bare lige for, at være på den sikre side. De kunne konstatere, at min lungefunktion lå OVER normalen for gennemsnittet. De kunne ikke forstå, hvordan det kunne ændre sig så radikalt. De sagde begge to: Sig’ mig en gang, hvad er der sket i dit liv i december? Det gad jeg godt at vide!

Det var der, jeg afsluttede mit healingsforløb, og jeg sender dig lune og kærlige tanker, med mange tak for hjælpen.

Jane
I dag løber vreden ikke af med mig

En dag i toget på vej til København kunne jeg ikke finde den indre ro. Efter at have kørt rundt på sædet, satte jeg mig med begge ben på gulvet, rettede ryggen og gav i tankerne den følelse fri, som jeg ikke kunne få ro for.

Til min store overraskelse var det vrede. Jeg mente ikke, at jeg havde “gemt” på gammel vrede, men mine kinder og ører blev røde på grund af den voldsomme energi, der lå bag min vrede.

Jeg blev anbefalet at kontakte Tove. Tove lærte mig en teknik, så jeg kunne møde vreden uden at blive overmandet af følelsen og dermed få en konstruktiv ”snak” med mig selv. Et forløb, der gav mig mere indsigt i mig selv – I dag løber vreden ikke af med mig – jeg har givet slip.

Jeg vil også gerne anbefale Toves walk-in meditationer og meditationen ”Ind til dig”.

Kærlig hilsen Susanne
Dine ord har givet skræmmende god mening

Jeg var hos dig, sidste år i maj. Jeg vil gerne sige tusind tak. Dine ord er kommet til, at give en næsten skræmmende god mening som månederne er gået. Jeg har hørt dine ord flere gange i denne periode, og de har været en stor hjælp.

Du er et fantastisk menneske, med en fantastisk evne. Tusind tak.

Tina
Jeg har for første gang i 3 uger sovet helt normalt i nat

TAK for clairvoyancen hos dig i går. Det var SÅ godt at tale med dig og at få dine råd til, hvad der vil være godt for mig at gøre i forhold til de ting, som blokerer hos mig i øjeblikket.

Jeg har for første gang i 3 uger sovet helt normalt i nat og har ingen smerter i maven i dag. En stor lettelse og tak til dig.

Kaja
Jeg fik beskrevet den længsel, som jeg ikke selv kunne sætte ord på

Efter jeg tog en beslutning om, at der skulle ske en ændring i mit liv, det føltes som en indre åbning, søgte jeg på nettet efter et værktøj til at udstikke en retning. Uden at vide hvem Tove var, og uden at vide hvad en Divine Guidance var, blev jeg draget til det.

Til den session mødte jeg blot op og åbnede mig for, hvad der skulle ske. Der blev jeg mødt. Jeg blev mødt af noget der kendte mig, og noget der ville hjælpe mig.

Til Divine Guidance sessionen fik jeg beskrevet den længsel, som jeg ikke selv kunne sætte ord på. Det tydeliggjorde den retning, jeg skulle begå mig ud i.

Uden at kende det endelig mål, indgik jeg derefter i et terapiforløb med Tove. Hun hjalp mig med at give mig nogle værktøjer og opgaver. Hun var der og lyttede, og kærligt skubbede mig i den rigtige retning. Der er ikke en løsning, der bliver serveret for dig, det er dig selv, der skal lave arbejdet, men Tove er der og hjælper til at holde fokus og holde retningen.
Det, der er den største åbenbaring for mig i det forløb, er at tage et lille skridt ad gangen med konstant åbenhed for, hvad det næste skridt skal være. Ingen store planer for endelige mål, bare små skridt i den rigtige retning.

Det har bogstaveligt talt ændret mit liv. Jeg har mere energi. Jeg er i kontakt med mig selv og med andre. Jeg er mere rummelig, gladere og sundere. hvis du har brug for hjælp til at rykke dig mod en længsel, som er i dig, kan jeg kun give dig mine kærligste og største anbefalinger af Tove.”

Jesper Jensen
Produktionsleder og menneske
Jeg er klar til at lette håbets anker!

”Mor, det er godt, du reflekterer, men du gør jo ingenting!” Sådan sagde min yngste, voksne søn til mig, da vi talte om nogle af tilværelsens store, personlige spørgsmål.

Hvis et længere livsforløb er som et stort hus, er der måske et og andet, der skal ryddes op i, udtjente ting og sager, der skal smides ud og erstattes med nye smukke og funktionelle ting og dele af huset, der skal renoveres. Selv efter et 40 års langt og lykkeligt ægteskab, er det sundt og godt at få ryddet op i gamle, intetsigende eller destruktive vaner og erstatte dem med gode og nye til gensidig glæde og inspiration. Men hvordan?

Mit mellemste og voksne barn anbefalede mig at kontakte Tove Lucka.

Vi aftalte et forløb begyndende med en clairvoyant session og derefter opfølgende samtaler – så mange som nødvendigt. Ved tilbageblik kan det sammenlignes  med f.eks. en hofteoperation og et efterfølgende genoptræningsforløb. Det blev en skelsættende periode på ca. et halvt år med i alt 6 sessions. Alle samtaler er blevet optaget. Jeg hører dem igen og igen, reflekterer over dem, læser bøger om de berørte emner, hører relevante foredrag, nedskriver og optager mine refleksioner og rådene, som jeg får under meditationerne og skaffer mig af med de torne, som har sat sig i kroppen efter et langt, begivenhedsrigt liv ved at danse mine egne spontane danse.

Alle disse ting kunne jeg aldrig have sat i værk selv! Efter dette halve år, hvor jeg har været i Tove Luckas professionelle hænder og lånt hendes øjne til at vende blikket indad, er jeg nu i stand til at tage kampen op med mine nedgroede uvaner. Undervejs i forløbet har samtalerne nænsomt og opmuntrende gennet mig på rette vej, den vej, som indebærer, at blikket vendes ind og mine dage styres af et oprigtigt ønske om at være tro mod mig selv og dermed lettere kunne respektere andre, som de nu er.

Om jeg så bliver hundrede år, vil jeg ikke blive udlært, men jeg øver mig med glæde hver dag.

”Du er meget mere bred og åben i dine holdninger, hvor er der sket meget med dig, Mor!” Dette spontane udbrud kom fra min søn, da jeg havde afsluttet dette skelsættende halve års forløb.

En stor tak til Tove Lucka, som på bedste vis har hjulpet mig med denne vellykkede sejlads i indre farvand. Den har budt på over- og undersøiske klippeskær og ind imellem hårdt vejr, men jeg er fuld af fortrøstning og klar til igen at lette håbets anker!

Lisbet B. B.
Ret imponeret over sikkerheden i Toves clairvoyance

Jeg blev henvist til Tove af en veninde, og kontaktede hende først for at få en clairvoyance vedr. nogle helt specifikke spørgsmål, jeg havde omkring mit liv. Ved denne første clairvoyance oplevede jeg både nogle klare svar på mine spørgsmål samt en virkelig konstruktiv tilgang til svarene og det arbejde, der lå foran mig. Jeg var ret imponeret over sikkerheden i Toves clairvoyance, og selv nu, 8 mdr. senere, kan jeg se, hvor præcis den var.

For nylig begyndte jeg i et Indre Respons forløb hos Tove, og det er igen hendes sikre og professionelle lederskab, der gør dette til en tryg proces, hvor der sker gode fremskridt fra gang til gang. Jeg har en fornemmelse af, at der er en overordnet plan med forløbet, og at jeg er i sikre hænder. Tove har virkelig en helt særlig evne til at sætte fingeren på selve problemet, samt at give en redskaberne til at tackle disse ting på en konstruktiv måde.

Jeg er meget glad for, at jeg lærte Tove at kende. Det er især hendes måde at kombinere det spirituelle/clairvoyante og det helt praktiske, der tiltaler mig, så man dels får et større perspektiv på tingene, en klar guidance “oppefra”, men også at man samtidig får helt simple og anvendelige step-by-step-værktøjer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Tove; hun er bare virkelig dygtig, super-professionel og et dejligt, dejligt menneske! 🙂

S.A.
Hos Tove ligger der en gave klar til én, hver gang man besøger hende

Jeg konsulterede Tove primært for at få hjælp til at håndtere og forstå min høje og voksende sensitivitet, som konstant slog mig omkuld. Over en periode på 4-5 måneder gik jeg i et terapiforløb, hvor jeg fik konkrete redskaber til bedre at håndtere min sensitivitet. Men også mere afklaring om, hvad sensitivitet er, og hvordan jeg lever med sensitiviteten som en ressource snarere end en fjende. Det var (og er fortsat) et krævende og udfordrende forløb – men også meget berigende.

Hos Tove bliver man mødt med kærlig forståelse. Og særligt bliver man set og lyttet til. Det i sig selv havde en velgørende effekt på mig. Tove er en meget dygtig og erfaren clairvoyant.

Hos Tove ligger der en gave klar til én, hver gang man besøger hende. Det er blot ikke altid lige det, man regner med, og nogle gange gør sandheden lidt ondt… Så hvis du søger en clairvoyant/terapeut, der kun fortæller dig, hvad du selv vil høre, så er det ikke Tove, du skal opsøge.

For mig har det været en gave at gå i et forløb hos Tove, fordi det er så sjældent, at nogen gør sig den ulejlighed at sige lige præcis det, man har brug for at høre for at komme videre. Det gør Tove, og hun støtter også én i at holde fast.

Annette Uldall
Forskningsadministrator, 41 år
Jeg oplevede en stor meningsfuldhed

Jeg oplevede en stor meningsfuldhed med Divine Guidance hos Tove. Det var mig der havde fundet frem til spørgsmålet, det jeg ikke forstod i mit liv, og som voksede i mig og netop ikke føltes meningsfyldt, at det var der.

I bund og grund handlede spørgsmålet om, hvorfor er jeg her i mit liv.

Svarene gjorde smerten og udfordringerne meningsfulde lige med det samme, og dermed opløstes mørket omkring det. Forklaringerne rakte fremad, det gav håb om forandring.

Jeg syntes det var stort at få beskrevet mine guider. Det gjorde mig glad, stolt over at de er der for mig, og at de er så smukke i sindet og en tryghed (jeg taler lidt med dem nu:)) – noget overvældende.

Nu er jeg kun lidt ramt af frygten for ikke at kunne holde mig på kursen

Knus og kærlighed til dig der gav mig denne her gave.

Susanne
Ordene var præcise og pegede direkte på det, jeg skulle forstå

Jeg bad Tove om en samtale med mine skytsengel, for at få en større forståelse for min retning, og hvordan jeg kunne blive endnu bedre i mit arbejde.

Jeg må indrømme at hendes kontakt til mine guider var direkte, og der var ingen tvivl om kærlighedens omfang. Det var som at blive omsluttet af sine bedsteforældres varme arme og blive holdt ind til et bankende hjerte – og du vidste bare, at du blev elsket ubetinget. Derudover var ordene præcise og pegede direkte på det, jeg skulle forstå.

Til forskel fra en clairvoyance, som jeg har prøvet en del af, 🙂 så er det Tove er i stand til, en meget mere præcis vejledning af mig. Det er forkert at kalde det en samtale, fordi der bliver talt til mig, direkte fra de åndelige væsner der hjælper mig i mit liv med forskellige ting.

Min kontakt til mine guider er vokset betydeligt siden denne envejs samtale.

Vil du havde ændret dit liv, så kontakt Tove for en “Divine Guidance”

Steen
Af hjertet TAK!

Der var en følelse i min krop, der blokerede mig i at bruge min energi frit. Jeg fik hjælp af Tove gennem Indre Respons terapi, som for mig var den rigtige hjælp. Tove “fornemmede” mine behov og problemstillinger og stillede spørgsmål ind til dem, som gjorde, at mine tanker blev sagt højt og gjorde, at jeg kunne arbejde mig videre.

Gennem meditation og selvbevidsthed, som Tove gjorde mig opmærksom på, kom jeg videre. At lære at sige nej kan tage et liv, men hvis man er bevidst og tør søge hjælp til, hvad man end går med – kan det kun blive bedre.

Jeg tror på, man har svarene selv, og det hjalp Tove mig med at forstå. Af hjertet TAK!

Claudia
Sætter skub i god udvikling og øget livsglæde

Jeg kom efter skilsmisse og et nyt forlist forhold og var derfor langt nede og meget træt af det modsatte køn. Forløbet var meget positivt i passende portioner, så man kunne bearbejde det.

Forløbet tydeliggjorde, at jeg skulle sætte grænser for min lyst til at behage andre og værdsætte mig selv mere. Din meditations cd medvirker forsat til øget livskvalitet hos flere her.

Et forløb hos Tove sætter skub i en god udvikling og øget livsglæde.

Claus
Tak endnu engang for det du gør

Du sagde engang til mig i en clairvoyance, at du ikke havde vist mig noget, jeg ikke inderst inde selv godt vidste. Det er nu ca. 3 år siden. Og hvor havde du ret, men det er godt nok hårdt at komme ned igennem alle “lagene”, og for mig har det sværeste nok været at erkende min frygt og ikke blot lægge min “behagelige” skræddersyede sandhed hen over de sande følelser og behov, som i min erfaring er de sværeste at erkende.

Tak endnu engang for det du gør ♥

Jeg ville egentlig blot med denne besked, vise dig min respekt og tak ♥

 

Steen
Det har givet mig troen på mig selv

Jeg har altid haft stor interesse inden for clairvoyance. Derfor opsøgte jeg Tove, idet jeg ønskede svar på nogle spørgsmål, som jeg vidste, at hun kunne besvare.

Hun gav en billedlig forklaring på, hvem jeg er som person, hvilke beslutninger jeg står over for, og hvordan jeg kommer videre derfra. Det har betydet, at jeg har været på forkant med de konsekvenser af de valg, jeg skulle træffe. Samtidig har det hjulpet mig til at komme videre med mit liv, hvor jeg ellers sad fast i et usundt parforhold. Det har givet mig troen på mig selv, og der er andre eksistenser, som guider mig.

Sandra Matysiak
Studerende
Den smukkeste clairvoyance

Tusind tak for den smukkeste clairvoyance i går Tove, det er de bedste penge, jeg nogensinde har brugt 🙂

Kæmpe kæmpe knus fra mig!

M
Det har givet mig troen på mig selv

Jeg fik afprøvet mig selv på en ny måde. Givet inspiration og lysten til at arbejde med mig selv også i disse regi. Det bedste på workshoppen var måden at åbne op på via meditationen, at se om der var noget, der vil kunne åbnes op for. Og det at oplevet et helt anderledes forum og afprøve noget helt nyt.

Charlotte Franzen
Jeg har lært at prioritere hva der er vigtigt og mindre vigtigt i mit liv

Jeg kom til Tove Lucka, da jeg følte mig stresset, og mit liv virkede uoverskueligt.

Jeg har lært meget om mig selv, men vigtigst af alt har jeg via samtaler samt gode “redskaber” fået hjælp til at få genskabt roen i mit liv.

Jeg har via forløbet hos Tove lært, hvad der er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har lært at prioritere, hvad der er vigtigt, og hvad der er mindre vigtigt. Lært at sætte mig selv i fokus i stedet for konstant at leve efter andres forventninger.

Rikke
Jeg vil bestemt - også i fremtiden - konsultere dig

Jeg opsøgte Tove for 5 år siden, da jeg havde brug for sparring til  at overskue mit liv og finde glæden.

Tove er en meget kompetent person, og ikke mindst har hun en lattermildhed og energi, som virker troværdig og giver en lyst til at arbejde med udfordringerne.

Jeg har modtaget clairvoyance/healing og deltaget i et længere meditationsforløb, hvor jeg lærte forskellige meditationsteknikker. Tove er meget rummelig, så jeg følte mig udfordret i mit tempo.

Det har bevirket, at jeg meget bedre kender mine grænser og behov og ikke mindst har fået lyst til at arbejde videre med mine spirituelle sider.

Kærlig hilsen Hanne
Det har givet mig en power og gå-på-mod at bruge clairvoyance

Som selvstændig skal jeg til tider træffe store beslutninger, som kan have konsekvenser langt frem i tiden. Da jeg må erkende at mine tanker i disse tilfælde kan være ”farvet” af en ønsketænkning for udfaldet er det rart at få Tove til at ”se” på den konkrete sag.

Jeg har ofte valgt at bruge clairvoyance i store økonomiske spørgsmål i forbindelse med min virksomhed. Det har givet mig en power og gå på mod til forhandlinger med ro i sindet, da jeg gennem clairvoyancen har fået at vide, hvordan jeg kommer gennem forhandlinger med bank eller samarbejdspartner og hvordan udfaldet bliver.

Jeg tror mange virksomheds ejere bruger sparringspartner/coach. I min opfattelse er det faktisk det samme jeg gør, blot med åndelig dimension”

Kirsten
Selvstændig, 46 år
Tove har en lattermildhed og energi, som virker troværdig

Jeg har haft stor glæde af den clairvoyance, jeg har fået dels pr. telefon i 2012 og dels ved besøg i 2013.

Du fortalte mig noget om min personlighed – som var helt korrekt –  hvor jeg skulle give slip, og at jeg skulle foretage mig noget mere kreativt – noget nyt. f.eks. male eller skrive en bog. Da du nævnede det, rystede jeg (indvendig) på hovedet og tænkte “Ja, hvad skulle det så være” Jeg har ikke lyst til at male, og selvom jeg for mange år siden har udgivet en bog om Grønland – ja “hvad skulle jeg da skrive. Desuden kan jeg da slet ikke skrive”.

Et halvt år efter min telefonkonsultation – begyndte jeg på slægtsforskning – uden andet kendskab end til min bedsteforældre. Der gik pludselig “hul på bylden”, og jeg fandt spændende historier frem – ja så slog ideen pludselig ned i mig. Det ville jo være en fremragende roman, der endda kunne sælges. Hele processen som jeg jo er i fuld gang med har bragt glæde og meget sjov.

Du sagde også, at vi ikke ville købe det hus som vi havde set på, men at der pludselig viste sig noget helt andet, som vi ikke havde tænkt på før. Du sagde, at huset ikke var så lille – som vi havde planlagt – men det var et stort hus, fordi vi stadigvæk ville have mange gæster. Her har du fået ret – vi HAR fundet det hus, som vi godt kunne tænke os at købe – når vi altså engang får solgt vort hus.

Jeg vil bestemt – også i fremtiden – konsultere dig. Dels fordi jeg, som du sagde, er lidt af en “kontrol freak” og godt kan lide at vide, hvad der skal ske i fremtiden – eller hvordan jeg skal udnytte mulighederne.

Jeg havde gode følelser omkring vort møde. Jeg følte mig tryg og godt tilpas.

Gerda, 70 år
Tusind tak for en god og givtig clairvoyance

Jeg fik lyst og behov for at skrive til dig og sige tusind tak for en god clairvoyance – det fik jeg rigtig meget ud af. Og super at få vores samtale tilsendt…. den har jeg lyttet til mange gange, og hører noget nyt og brugbart hver gang.

Og ellers vil jeg bare sige tak endnu en gang for en givtig samtale.

Anette
En kærlig tanke og tak for et livsændrende healingsforløb

Jeg påbegyndte et healingsforløb i august 2020. Jeg afsluttede det ved juletid. Jeg kom fordi jeg havde ondt i knæene, en heftig astma og var noget livstræt.

Jeg vil blot sende dig en kærlig tanke, for det har været et livsændrende forløb for mig.

Her i juli 2021 har jeg sjældent ondt i knæene, mit humør er godt og jeg har virkelig fået nogle gode redskaber til at tackle mit liv på. Grunden til, at jeg skriver netop i dag, er fordi, da jeg var til lægen i dag, fortalte jeg, at min astma var forsvundet fra den ene dag til den anden omkring juletid. Jeg har ikke haft nogle problemer overhovedet. I min bevidsthed er min astma ikke eksisterende og derfor har jeg taget minimalt med medicin. Astmaen forsvandt fra den ene dag til den anden og den er ikke kommet igen. Sygeplejerske og læge så lidt skeptisk på mig efter det udsagn. De tog en lungefunktions test TRE gange, bare lige for, at være på den sikre side. De kunne konstatere, at min lungefunktion lå OVER normalen for gennemsnittet. De kunne ikke forstå, hvordan det kunne ændre sig så radikalt. De sagde begge to: Sig’ mig en gang, hvad er der sket i dit liv i december? Det gad jeg godt at vide!

Det var der, jeg afsluttede mit healingsforløb og jeg sender dig lune og kærlige tanker, med mange tak for hjælpen.

Jane

Udtalelser fra afholdte kurser

Kurset hjalp mig til at blive mere bevidst om min clairvoyante evner

Tusinde tak for et givende og meget berigende kursus i Spirituel Udvikling og Bevidsthed!

Det har i den grad hjulpet mig til at – ja, blive mere bevidst om min clairvoyante/spirituelle evner, samt erfare hvor vigtigt det er at holde sig lukket og i kontakt med sit indre i de travle hverdagsliv. Tak for det!

Jeg har været rigtig glad for de trygge og tydelige rammer du satte under hele forløbet – og ikke mindst den klare formidling og gode stemning, som gjorde, at jeg turde folde mig lidt mere ud. Har altid haft det lidt ambivalent med mine evner, og hvordan jeg skulle håndtere dem. Det er blevet klarere for mig nu – tilmed i sådan en grad, at jeg overvejer at tage clairvoyantvejlederuddannelsen!

Mange glade og taknemmelig hilsner Anne
Det har været et meget inspirerende og berigende forløb

Jeg er blevet mere bevidst om at leve nu og her og har fået et positivt fokus på det at sætte pris på den måde, tingene er på lige nu.

Det at meditere har skabt en go’ ro og et bedre fokus i mit liv.

Jeg har været meget glad for den måde Tove har undervist på. Hun formår at gøre meditation meget konkret. Jeg har ellers tidligere altid forbundet meditation med noget diffust. Men det er det ikke længere.

Det har været et meget inspirerende og berigende forløb.

Andreas Reenberg Bothmann
Musiklærer/filmkomponistassistent, 28 år
Det var super kursus og et lærerigt forløb

Jeg vil gerne takke for et super forløb i Spirituel Udvikling og Bevidsthed, meget lærerigt. 

Og jeg har fundet noget i mig selv, som jeg nu bruger, så jeg slipper min kontrol (min dårlige vane med at skulle have kontrol over alt), nu nøjes jeg med det, der er nødvendigt for at fungere.

Det kunne være dejligt med et kursus 2, er meget sikker på at kunne lære endnu mere. 

Ane
God gruppestørrelse. Fed energi!

Jeg kan både bruge meditation i min personlige udvikling samt i mit professionelle virke.

God introduktion til de forskellige øvelser. Dejlig med praksis! 

God gruppestørrelse. Fed energi!

Miriam Karpantschof
Cand. mag., musikterapeut, 34 år
Du evner at løfte, skubbe, prikke på den mest kærlige måde

Et kanon kursus, som alle burde forkæle sig selv med. 

Jeg synes, at du har været kanon, Tove. Det er dejligt, at vi bliver vurderet og får opgaver/ redskaber til at gøre tingene bedre fra gang til gang. Du evner at løfte, skubbe, prikke på den mest kærlige måde. Jeg har følt mig 100 procent i gode hænder.

Jeg har fået rigtig, rigtig meget ud af kurset, og jeg vil ikke have været det foruden. Jeg har lært mange nye meditationer/tekniker, som jeg ved, at jeg vil bruge flittigt i min hverdag. Jeg har fået en større forståelse af mig selv. Og det har været dejligt at lære rigtigt at meditere.

Jeg kan bruge det til afslapning, at gå dybere ned i mig selv, få ro på selv i stressede perioder. Der er altid en af meditationerne, jeg kan bruge.

Jonna Kristensen
Shippingmedarbejder, 45 år
Særdeles veltilrettelagt

Jeg har lært at kontrollere mine tanker og følelser. Sindsro er noget, jeg i høj grad kan opnå, når jeg ønsker det. 

Kurset har desuden givet mig mange spændende oplevelser og kontakter på det åndelige plan, jeg ikke troede muligt. 

Det har været godt at møde medkursisterne og deres tanker og overvejelser. Særdeles veltilrettelagt. 

Tiden går fantastisk hurtigt (hvilket ikke er så godt). Man kan som novice, hvilket jeg var, få fuldt udbytte fra første øjeblik takket være den individuelle opbygning.

Kurset kan ikke anbefales til svage sjæle, da kursuslederen har så meget karisma, at en overvældende afhængighed af hende opstår, og man ved ikke rigtig, hvad man skal gøre ved den? Måske den meditation, der hedder ”Viljesøvelse”!

Tak for mange hyggelige timer.

Finn Ipsen
Vinimportør, 63 år
Tove er en meget kærlig, dygtig og humoristisk underviser

Spirituel Udvikling og Bevidsthed er et fantastisk spændende kursus, som kan anbefales. 

Tove er en meget kærlig, dygtig og humoristisk underviser.

Lea
Et meget givende kursus

Gennem meditationerne er jeg kommet til en større forståelse af mig selv og har lært at bruge dem til selvudvikling. Kurset er meget givende, og Tove er en meget kompetent lærer og terapeut.

Flemming Dreslet
IT-programmør, 60 år
Et udmærket givende kursus, der varmt kan anbefales

​​TAK!

Fra tidligere kun at udføre koncentrationsmeditation til nye meditationer, der hjælper mig med at opdage, forstå og måske endda erkende. Det er hårdt arbejde – der skal vilje til.

Utrolig dejlige medkursister. Alle arbejdede seriøst og ærligt, hvilket skyldtes Toves fine måde at styre kurset på. Et udmærket givende kursus, der varmt kan anbefales.

Tak.

Inger Rasmussen
Erhvervsrådgiver, 51 år
Dette kursus er et klart MUST til alle

Jeg havde i mange år lovet mig selv et meditationskursus, men syntes ikke der var noget, der lige passede til mig, før jeg fandt dette. 

Her fik jeg en grundig gennemgang af teorien bag meditation og blev langsomt guidet gennem forskellige niveauer og typer af meditation. Det var virkelig selvudvikling på højt plan, samtidig med at jeg fik en fyldestgørende meditationspraksis. 

Jeg har i dag mulighed for at finde indre ro lige meget, hvilken situation eller hvilke omgivelser jeg befinder mig i. En ekstra bonus ved dette kursus var, at jeg gennem meditationen blev mere opmærksom på omfanget af mine mentale evner, hvilket var en hel rejse i sig selv. 

Dette kursus er klart et MUST til alle, der ønsker at arbejde med clairvoyance, healing eller andre behandlingstyper, og ønsker du bare bedre selvindsigt og indre ro, så får du det hele her 🙂

Didde
Selvstændig, 44 år

Udtalelser fra afholdte workshops

Du har lært mig så mange ting om ”den anden side” og om mig selv

Tak for en fantastisk god workshop, det har været ubeskrivelig spændende og lærerigt. Du har lært mig så mange ting om ”den anden side” og om mig selv.

Tusind tak for din kompetence og ærlighed, som du formidler med stor varme og respekt.

Jeg har også læst din bog om ”KVINDEN”, Det er en fantastisk historie.

Håber vi snart ses igen 

Mabast Abdel Rahman
Jeg blev inspireret til at udforske mine clairvoyante evner

Først vil jeg sige tak for en uforglemmelig aften.

På bare en mini workshop “Har du clairvoyante evner” blev jeg afklaret samt inspireret til at gå de veje.

Hele programmet er godt sat op, og Tove er fantastisk til at fortælle og forklare.

Vi ses igen 🙂

Helle Birgitte Gyldenkærne
Jeg følte mig meget tryg

Af hjertet tak for workshoppen i onsdags – meget kompetent undervisning, og ikke mindst følte jeg mig tryg.

Jeg ønsker mere viden og vil gerne deltage i kurset Spirituel Udvikling og Bevidsthed.

Kærlig hilsen A. R.
En lærerig aften
TAK for en meget inspirerende og lærerig aften i onsdags til din clairvoyance workshop. 
Mange hilsener L. H.
Det har løftet mine vibrationer

Mange tak for sidst. Det var en rigtig fin oplevelse <3
Jeg mødte dejlige menneskesjæle. Jeg blev bekræftet i, at alt er okay – jeg fik ro i, at de reaktioner jeg selv mærker og sanser er mit personlige sprog, jeg skal blive fortrolig med, og at øvelse gør mester.

Jeg oplever, at det har løftet mine vibrationer og helt sikkert min viden om, hvordan jeg holder flow. Efterfølgende er jeg begyndt hver dag at mærke mine chakraer og fylde dem op med farver, som du viste. Tak Tove, siger jeg bare 🙂

Det bedste ved workshoppen var din meget kærlige formidlingsform, dit nærvær. De konkrete redskaber du gav – lette, forståelige og nemme at huske og anvende selv. Og at det så fint understøtter mig, i forhold til de klienter og kursister jeg selv har.

Helle Hermann
Spirende BevidsthedsBerørings-behandler, 50 år
Tove tændte et lys der inspirerede

Det spirituelle univers er for det uindviede, moderne menneske et mørkt rum, man træder ind i med varsomme og skeptiske skridt.

Tove Lucka formåede med sin workshop at tænde et lille lys, som viste en flig af den store verden på den anden side, og lyste nok til at blive inspireret til at undersøge denne side nærmere. 

Trods workshoppens korte varighed fik jeg et indblik i clairvoyantens måde at anskue mennesket på, og vigtigst af alt, en praktisk oplevelse af hvad clairvoyance er og kan blive til. Gennem et par korte øvelser havde nogle af kursisterne succes med at opnå kontakt til dette mystiske andet, mens jeg selv oplevede potentialet ved en verden, man skal åbne sig op for for at erfare.

Jeg vil give kurset 4, og det er kun fordi, vi godt kunne have været lidt færre og have tid til at blive inspireret af andres evner.  

Mand
Fuldmægtig, 33 år
Jeg deltog for at få afklaret, om jeg har clairvoyante evner

Tak for sidst, og tak for en god workshop.

Jeg deltog for at få afklaret, om jeg har clairvoyante evner. Årsagen er, at jeg nogen gange fornemmer noget, men er usikker på om det passer. Og under fandt jeg ud af, at jeg faktisk har clairvoyante evner.

Det bedste var at få det afprøvet direkte fra person til person, hvor den der prøver har bind for øjnene og forsøger. Og det jeg fik ud af det, var at jeg kunne stole på de billeder og stemninger, som jeg modtog.

Herefter kan jeg så finde ud af, hvad jeg vil bruge det til, det bliver måske nok mest på det personlige plan. 

Kirsten
Workshoppen gav mig indsigt i, hvordan man arbejder clairvoyant

Jeg havde brug for at blive overbevist omkring clairvoyance, og at det ikke blot er fantasi. Det fik jeg i den grad gjort!

Workshoppen gav mig derudover indsigt i, hvordan man arbejder clairvoyant, altså hvordan man får “beskederne”. Jeg fik afprøvet mine clairvoyante evner, og det var en smuk oplevelse. 

Min favorit øvelse var helt klart at sidde med bind for øjnene og få en masse informationer om personen overfor. Derudover var jeg også glad for den øvelse, hvor man holder en genstand fra en anden person i hånden og på den måde får en masse informationer om personen. Alt i alt var det en smuk oplevelse. 

Maral
Spændende at arbejde med energien og mærke den power, der er i den

Jeg fik rigtig meget ud af workshoppen. Det var spændende at arbejde med energien og mærke den power, der er i den. Jeg blev mere bevidst om, at der er “lidt mere mellem himmel og jord”. Din skønne og naturlige tilgang til det åndelige fascinerede mig meget – og jeg vil gerne fortsat udvikle og arbejde med den side af mig selv.

Det bedste ved workshoppen var den øvelse, hvor vi skulle beskrive en person ud fra en genstand/ting. Denne øvelse satte ligesom tingene i et andet perspektiv for mig.

Jeg havde en lille grøn agatkugle i min taske, som en anden kursist fik. Hun fortalte, at jeg havde nogle problemer med tænderne. Dette er helt rigtigt. Jeg stod overfor en tandoperation, hvor jeg skulle have fjernet 3 rodspidser kirurgisk. Denne oplevelse gav stor indtryk på mig.

Jeg havde selv fået en halskæde. Jeg beskrev en tilstand at sol, sommer, strand og hav –  rigtig god stemning i skøn natur. Halskæden tilhørte en mand, som havde haft en skøn rejse til Maldiverne med sin far. Rejsens formål var samvær og at dykke sammen med sin far i de skønne omgivelser.

De kærligste hilsner fra Connie
Jeg er blevet overbevist om mine egne evner

Egentlig har jeg i mange år været klar over, at jeg havde ‘fintfølende’ evner, men ofte har jeg ikke troet på de fornemmelser, jeg fik. Når man som helt grøn møder op til et sådant arrangement, kan man godt komme til at tænke over om alle andre er helt afklarede med udviklingsstadiet af deres evner, eller om det kun er mig, som tænker, at jeg nok er den eneste, der ikke føler mig helt tryg og sikker.

Mine tvivl blev dog gjort til skamme, dels igennem dit indlæg og de indledende øvelser, for da jeg sad med bind for øjnene og tog min partner i hånden blev jeg gennemstrømmet med følelser, og det kom totalt bag på mig – og så mange genkendelige oplysninger for hende, hvilket overbeviste mig om, at jeg godt turde begynde at tro på, at jeg har evner, der kan videreudvikles. Da seancen var forbi mødte der mig et syn af en kvinde med tårerne strømmende ned af kinderne, det var hendes første arrangement og hun havde været meget tvivlende og var blevet ‘lokket’ med af en veninde. Jeg er helt overbevist om at hun gik fra dit arrangement med følelsen af, at jeg havde kunnet give hende en fornemmelse for, hvad hun kunne gøre, og at der i virkeligheden ikke er noget hokus pokus i en sådan clairvoyant seance. 

Jeg er blevet overbevist om mine egne evner og dermed samtidig bekræftet i, at det er ok at bruge min intuition mere, end jeg har gjort hidtil. Det gav mig lyst til at arbejde videre med emnet, men endnu har jeg ikke fundet ‘min’ vej. 

Det bedste ved workshoppen var for mig helt klart den følelsesmæssige oplevelse, jeg havde med min makker. Det berørte mig meget dybt. 

Hanne Moltved
IT-Projektleder, 57 år

Udtalelser fra Indre Respons deltagere og forældre

Udtalelser fra teenagere

“Jeg har lært meget, og forløbet har hjulpet mig rigtig meget.”

“Øvelserne er rigtig gode, og jeg kan bruge dem også når jeg er i panik.”

”Du ser noget, psykologer og jeg selv ikke kan se.”

“Jeg er blevet bedre til at acceptere min situation.”

“Jeg har fået sat ord på mange ting.”

“Jeg har fået mere overskud.”

“Jeg er blevet meget bedre til at sige fra, at være mig selv, se det hele mere fra den lyse side og anerkende mig selv”

Udtalelser fra forældre

Der er ingen tvivl om, at dette forløb har været rigtig godt for hende.

Det jeg har oplevet, at forløbet har givet hende er, mere selvtillid mere tro på sig selv, mere styrke til at sige fra. Alle ting noget der har været svært for hende de sidste 3-4 år.

Det har været så dejligt for hende (og også for hendes mor at vide) at hun har kunnet besøge et menneske, der har kunnet lytte og vejlede på en rigtig god måde. Hun roser dig meget for din måde at udtrykke tingene på.

Hun sagde fra overfor veninderne.
Af konkrete ting jeg har oplevet, kan jeg nævne, at hun sagde fra over for veninderne… …Bevidst om, at veninderne måske blev sure eller lidt fornærmede – ”Men det er det JEG har lyst til” – sagde hun.

Det har jeg aldrig oplevet før…
Vi var i byen og købe tøj – og – der blev ingen triste miner, trods det at det atter var svært for hende at finde noget, hun synes, hun var pæn i. Til at bukserne skulle være i en større størrelse, end hun gerne så – sagde hun: ”Jamen det kan jo ikke nytte, at jeg bliver ved med at sige, at jeg venter med at købe bukser, til jeg har tabt mig. Så lige nu er det sådan!” Det har jeg aldrig oplevet før…

ENGLEKORT ONLINE
PRØV GRATIS
og ...
  • Få hjælp til en udfordring.
  • Få hjælp til din selvudvikling. 
  • Få hjælp til at komme videre.
  • Få hjælp til hvad der er i fokus for dig nu.
  • Og meget mere…