Når vi følger de input, livet giver os

Lyt til de input, du får i dit liv, find mod til at følge dem – og få et meget rigere liv.

Kender du det, når du mærker, at noget bare er rigtigt? Den mavefornemmelse, der siger dig, det skal du gøre? Det gør jeg.

Og jeg håber, at dette indlæg kan give dig inspiration til at give tid og rum til, at dine guider og engle kan komme igennem til dig, kan give dig guidning i dit liv, så du kan høre, se, mærke, hvad der er allerbedst for dig i dit liv lige nu. Og ikke mindst mod til at turde følge de input, du får, for det kan kun give dig meget smukke oplevelser.

Jeg har igennem hele mit voksenliv øvet mig i at følge den mavefornemmelse, eller sagt på en anden måde at følge det, mine guider siger til mig. Det at handle på det, uanset hvad min hjerne og mine omgivelser har sagt og ment, men som bare var noget jeg måtte gøre. Og vi får alle disse input mange gange i løbet af en dag, nogle input mere tydelige end andre.

Input fra vores guider og engle, der forsøger og gerne vil have lov til at hjælpe os. Vi skal bare lytte til os selv – til vores mavefornemmelse.

I juni 2017, mens jeg gik en tur, fik jeg et meget stærkt input, en stemme der sagde til mig, at jeg skulle kanalisere nogle kort. På det tidspunkt havde jeg selv kun brugt Tarot kort og Kathy Tyler og Joy Drakes englekort en gang imellem, og jeg havde på intet tidspunkt overhovedet haft en tanke om selv at udgive nogen form for kort.

Da jeg kom hjem, satte jeg mig ved computeren og tog kontakt til mine guider, som jeg bad vise mig, hvilken slags kort, jeg skulle lave. Det blev til tre kanaliserede kort på 40 minutter.

Jeg syntes, de så interessante ud, og at energien i dem var smuk, derfor tog jeg dagen efter kontakt til mit netværk omkring illustrator, tryk, udgivelse og salg. Og indenfor tre dage havde jeg en aftale med den superdygtige illustrator, Christine Clemmensen, flere tilkendegivelser omkring salg og distribution af kortene samt et trykkeri. Alt flød. Og ja, så var der slet ingen tvivl om, at de skulle udgives.

Jeg brugte det meste af min sommerferie på at kanalisere teksten til Divine Guidance kortene, sideløbende med samarbejdet med illustratoren, aftale med trykker mm., og i oktober var teksterne til kortene og til det lille hæfte, der følger med, redigeret og korrekturlæst. Klar til tryk og udgivelse den 5. december 2017 – kun 5 måneder efter jeg fik inputtet. Det vil sige, de var ikke helt klar til tryk, for i sidste øjeblik måtte jeg fordoble antallet, jeg havde bestilt hos trykkeren, da det første antal allerede var forudbestilt.

​Det har været en helt fantastisk oplevelse at få lov til at kanalisere, manifestere og videregive disse smukke kort. Jeg kunne mærke undervejs, at de ville kunne noget helt unikt med den energi, der fulgte med ordene. Og ligeså fantastisk er det, at det i den grad er blevet bekræftet af alle de mange tilbagemeldinger, jeg næsten dagligt får på, hvordan kortene hver gang rammer plet i deres budskab og giver stor hjælp og støtte til brugerne af dem.

Og der er mange brugere af Divine Guidance kortene her et halvt år efter udgivelsen, hvor de bl.a. er strøget ind på Bestsellerlisten hos bogklubben ”Psyke og sjæl”.

Jeg har mange gange i mit liv oplevet det, at når jeg lytter til, handler på og flyder med de input, jeg får, så åbner livet/alting sig for mig, og der skabes mulighed for, at jeg kan få de gaver, livet har til mig. 

Om en uge tager jeg af sted på mit andet Sacred Roadtrip. En rejse, hvor jeg køber en flybillet og lejer en bil på min destination, som i år er Barcelona. Herfra ved jeg kun, at jeg skal flyve retur til København fra Montpellier. Hvad og hvor jeg skal undervejs, ved jeg ikke, men er bare åben for de input, jeg får. Jeg lytter, siger ja og lader mig føre. Sidste år var det en gaveregn af både spirituelle og fysiske oplevelser og møder med dejlige og inspirerende mennesker. Og nu må jeg se, hvad dette års rejse vil vise mig – jeg er bare åben for det, jeg skal opleve.

Og når vi kan være det i vores hverdag, bare åben og modtagende for det, livet viser os, ja så ligger alle muligheder åbne for os.

Hvis Divine Guidance kortene har vakt din interesse, kan du læse mere om og købe dem her.