Befri mørket i dig – Del 2/2

En kanalisering er et budskab fra et eller flere åndelige væsner, der skabes kontakt til, eller som skaber kontakt, igennem meditation eller en meditationslignende tilstand. Da budskaberne kommer fra en højere bevidsthed, vil sproget i en kanalisering oftest være et mere højtideligt sprog, end vi normalt benytter os af. 

Når man læser en kanalisering, er det vigtigste at læse “med hjertet”, altså mere at mærke, hvad det gør ved en, end at forstå indholdet (det skal lige siges, at man selvfølgelig kan begge dele).

For se i mørket er alle dine skatte og skygger skjult. Du kan famle, og du kan dyrke dit livs smerte, men i mørket ligger blot skygger af liv gemt. De skygger der er skabt af lysets skær gennem din sprække. Skygger af kærlighed til livet, skygger af gerninger, der hører fortiden til, skygger så lange at end ikke et øje, et mikroskop, en stjernekikkert vil kunne se, hvad skyggen er skygge af. For i dine skygger er kun skygge, et stempel fra fortidens smerte, et stempel om en erfaring der er gjort, og som har gjort sin gerning. Men når lyset lyser fuldt ud, kan ingen skygge være eller komme til stede, så kan ingen skygge hæmme dine oplevelser, og så kan ingen skygger komme til, for da er alt lys.

Du kære menneske, led dig ikke i fristelse af skyggernes skygger, lad dig ikke friste af skattekisterne i dit sind, thi de eksisterer ikke. De er et billede af et billede af en skygge i dit sind. Og kun når du dyrker skatten og smerten, mærkes den, for den findes ikke. Smerten, du føler, er smerten fra manglen på lys, smerten fra lysets udelukkelse, det er den smerte, dit sind kender så godt, og som føles så tryg – for lysets udelukkelse har du kendt i evige tider og smerten deri. Derfor er den så genkendelig. Derfor knuger du dig til den. Men det er lige der, hvor du ønsker det skal være, der hvor dine skygger bliver præcis så lange, som du ønsker det.

Lysets tjenere står med lys i hånd og ånd, de står på din vej og lyser for dig. De åbner dine sprækker og lyser ind, men med din modstand skaber du længere skygger, i dit forsøg på at holde lyset ude og lukke dine sprækker, dit hjerte og dit sind. Giv slip du menneske, giv slip på sindets tryghed og åben dit hjerte for lyset. Åben dit hjerte for lysets tryghed, thi det vil bringe dig dit skyggeløse sind, dit rolige og harmoniske sind tilbage, tilbage til en tilstand af lys.

Lysets mørke findes ej og ej heller mørkets lys. Lyset er. Mørket skabes, når du i din dyrkelse af selvhad og smerte i skyggernes skygge ikke ser og tillader lyset at skinne i dit indre mørke. Befri dit mørke og dit sind, slip det som et barn slipper en ballon i sin opmærksomhed på noget, der er sjovere og bedre for det lige nu. Måske begræder barnet tabet af ballonen, men i det øjeblik, det ser at noget andet og bedre er til rådighed, smiler barnet atter. På samme måde kan du menneske begræde tabet af en kær skat, en kær og tryghedsskabende smerte, men tabet skaber plads til lyset, plads til nyt og smukt, som også du vil bemærke og mærke. For glæden er den største af dem alle.

Glæden ved og igennem kærligheden kan mærkes dybt i din sjæl. At du tror at smerten er størst, at smerten er den, du kan mærke og derfor dyrker, skyldes at du har glemt den varige glæde i kærligheden. Thi når kærligheden og lyset er til stede, vil du vide, hvad det vil sige at mærke, hvad det vil sige at føle og fyldes af lykkefølelser, som du måske kun hidtil har følt glimtvis.

​Denne lykkefølelse kan blive din for evig – du skal blot lade lyset skabe sin vej i dig, lade lysets tjenere komme til orde og gerning, da vil du vide, hvad det at føle og mærke vil sige, hvad det at være tryg og i glæde byder dig. Og hvad mørkets forløsning og opløsning vil bringe af ro i dig. I mørket finder du kun skyggernes skygges skat og smerte.


Recommended Posts