Velkommen til min blog

Her i sommeren 2015 var jeg på en længe ønsket rejse til Assisi i Italien. Allerede i 1993 stiftede jeg bekendtskab med Franz af Assisi, og her opstod mit ønske om et møde med den energi, han repræsenterede. Livet formede sig sådan, at det først i 2015 blev til en reel fysisk manifestation.

Jeg vil lige indskyde, at jeg ikke på nogen måde tilhører nogen kirker, trosretninger eller andet, men tværtimod gennem hele mit liv har taget afstand til stramme doktriner og regler for, hvordan min tro på noget større end mig skulle praktiseres. Så det var ikke en søgen efter en kirke eller andet, men en søgen efter den energi, der kommer til stede, når et menneske og senere mange mennesker er i bøn og mediterende på samme fysiske sted.

Og den energi der mødte mig i denne lille by oppe i bjergene, var af en helt anden karakter, end nogen anden jeg indtil da havde mødt. Straks følte jeg mig hjemme og blev mødt med en hjertelighed, kærlighed og åbenhed både fra byen og de mennesker, jeg mødte der. 

Jeg havde ikke noget specifikt mål med mit ophold i byen, udover at jeg skulle holde ferie med min mand, meditere og skrive på min bog, sidstnævnte hvis det faldt mig for.   

Min første meditation i byen foregik i Basilica di Santa Chiara, og aldrig tidligere i mine mange års meditationspraksis har jeg oplevet en smukkere og stærkere tilstedeværende energi. Denne meditation åbnede nye døre i mig og i min tilgang til den åndelige verden… 

Recommended Posts